Descriere
https://youtu.be/_lnWqXrwlJE
Miere de salcâm - borcan de 500 g
Mierea cu o culoare deschisă, cu nuanțe de la aproape transparente la galben pai, este în general lichidă și cristalizarea este practic absentă. Aroma este foarte delicată, cu note de vanilie, migdale zahărite, migdale dulci decojite și un parfum floral slab. Principala caracteristică a mierii organice de lăcustă neagră este un conținut ridicat de fructoză, care stă la baza tendinței sale scăzute de cristalizare și a puterii sale ridicate de îndulcire.
Miere delicată de salcâm pentru bebeluși.
Deoarece este mierea cu o aromă mai delicată și mai ușoară, este folosită în diferite moduri în bucătărie: este potrivită pentru îndulcirea băuturilor, a fructelor și a iaurtului, deoarece păstrează aroma alimentelor neschimbată; poate fi folosit la prepararea dulciurilor în loc de zahăr; se potrivește bine cu brânzeturile albastre, cum ar fi gorgonzola, provolone și pecorino romano.
Principalele caracteristici ale mierii de salcâm:
Miros: foarte delicat, parfumul este aproape complet absent
Culoare: limpede, limpede, transparente. Dacă este perfect pur, tinde spre verde foarte deschis.
Cristalizare. Cristalizarea mierii (sau solidificarea ei) are loc datorită unei serii de factori: temperatura sub 10 ° C, umiditate sub 18%, impurități precum ceara, corpuri străine. Mierea de salcâm, pe de altă parte, nu cristalizează, dacă se întâmplă se întâmplă într-un timp atât de lung încât este greu de văzut. Mierea de salcâm rămâne lichidă mult timp și la temperaturi foarte scăzute.
Gust: Mierea de salcâm este foarte dulce și delicată în același timp. Este potrivit pentru îndulcirea acelor produse al căror gust nu trebuie modificat.
Utilizare: Poate fi utilizat în gătit, cosmetice, remedii naturale.
Costurile de transport pentru livrarea la domiciliu vor fi soluționate telefonic cu un consultant de la compania noastră.